Nya intressen gör entré!

Det gick över en månad och inte ett ord yttrade jag. Vad har nu hänt undrar man för snart sista gången. Jag börjar väl inse att det inte är riktigt min grej att driva en blogg - men man kan ju uppdatera då och då när man inte har något annat för sig. 
Jag är nyss hemkommen från vårt gamla unionsland efter en veckas ... semester - om man nu kan kalla det för det?  Jag har i vart fall varit hos Joakim när allting skett här i Sverige, och jag måste faktiskt med viss blygsamhet erkänna att jag börjar mer och mer känna en stolthet över mitt land. Fast det borde man kanske inte säga för då är man plötsligt nedsparkad på marken två minuter senare av de där som jobbar mot våld och rasism. Juste, dom som hatar rasister och alla typer av människor som på något annat sätt inte tycker precis som dem. Men för att göra något som kunde blivit otroligt långt kort, vill jag bara säga att Sverige är ett bra land som jag är stolt att tillhöra - även om vi har mycket att bättra på ...
Dock kommer vi aldrig ifrån tror jag att vi nog berikats med det absolut finaste språket här på moder jord. De flesta svenskarna klagar ständigt på hur fult det låter, men är inte alla starkt betonade a'n, oregelbundna artiklar de märkliga ske-ljuden så vackert att man ryser ända ner i vaden? Jag har åtminstone hittat ett nytt intresse på de sega tunnelbanemornarna då livet känns trist och meningslöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0