För jag har så mycket vilja kvar

-Jag vill drömma barnsliga drömmar om rosa moln och viska fina saker på ryska till min kudde när solens strålar glittrande reflekteras i mina vita gardiner om morgonen.
-Jag vill lyssna på sådan musik som får en att känna sig nykär, som får en att vilja springa på det där sättet så att magen sviderr och luften stryps av tungans flåsande.
- Jag vill spela upp alla mina minner i sepia hipsterfärg på instagram och skapa loopar om hur underbart livet är, för att alla ska se hur jävla bra jag mår.
-  Jag vill säga alla vackra ord och fina meningar bara för att jag önskade att de skulle betyda någonting.
- Jag vill vara tonårsfull på nytt och plocka ner månen bara för att man en gång trodde att drömmar gick i uppfyllelse, och för att man har blivit för gammal för att inse att drömmar blir vad man gör dem till, och när man väl lyckas är de helt plötsligt verklighet och jakten på nya drömmar måste ta sin start.
- Jag vill hålla din hand fast du inte finns, för jag vill få säga vackra saker för att talet är vackert och kan röra en till tårar, fastän det inte betyder något.
- Jag vill få en roll för att få låtsas att det är på riktigt och åtminstone lura publiken som villigt har intagit sina platser för att just bli blåsta vid näsan.
- Jag vill bli klappad i ryggen när jag spyendes står i busken en skär kväll i valfri park, för att sedan torka mungiporna fria från smuts och skrapa håret rent från kvistar och löv.
- Jag vill avsluta inlägget med ett pretentiöst visdosord som verkligen slår ett slag i magen och framställer mig som en vis person, men jag inser att mitt liv fortsätter även när tangenterna har slutat glöda och väntar med det tills framtiden visat sig bakom nästa hörn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0